Ännu en kreativ söndag!!!

Idag har jag hunnit med att göra 5 st kort. Jag försökte få lite inspiration att göra jul-kort, men det vill sig inte riktigt. Det är svårt, tycker jag. Dom här blev det i alla fall:
image33
image34

image36image35

image37

Kommentarer
Postat av: CrapArt

Hej Anne! Nu har jag minsann kollat in din sida, själv har jag ingen men vi får ses nån söndag och pyssla - ska "bara" hitta en barnvakt först...
Fin fina kort du gör! Inte så ofta (typ aldrig:-) jag gör 5 kort på en kväll. Mina LO´s har blivit liggande ett tag efter att jag upptäckte stämplar - vill bara shoppa stämplar hela tiden!!!
Igår natt blev det en "pedagogisk" tavla till jobbet, den blev fin men inte så mycket frihet att spela på - texten var ju redan förutbestämd...
Sen drömde jag till och med om stämplar på natten - SKADAD!!!
Ska fixa en liten BOM oxå annars blir det BARA barnen jag scrappar om och det är ju inte lika skoj hela tiden men såklart är ju 90% av alla bilder i kameran på pojkarna:-) Maila mig Anne så kan vi höras lite oftare!
Kramar Maria

2007-10-21 @ 21:49:15
Postat av: Anne

Hej Maria! Jättekul att du varit inne på min blogg och kollat lite. Kan du inte maila din adress till mig, så att vi kan höras??
Min adress är: [email protected]

2007-10-25 @ 10:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0